описание

INTECS.BG Приема плащания с банкова карта (Виртуален ПОС) при следните условия:


Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

-Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
-В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Банковите карти с които можете да направите on-lineразплащане са: MasterCardMasterCard ElectronicMaestroVisaVisa ElectronV PAY
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет”.
Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Данните, които клиента трябва да попълни за плащане с карта са:
-Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
-Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

ВАЖНО: INTECS.BG НЕ събира картови данни и като търговец нямаме достъп до тях, а само обслужващата ни банка

Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев. 

Възможно е забавяне при обработката на Вашите поръчки платени с банкова карта издадена от банки регистрирани извън страната, поради проверки извършвани съвместно с банката картоиздател  относно достоверността на плащанията и с цел по-висока Ваша сигурност. В такива случай Ви молим за малко търпение. Веднага щом получим положителен отговор , поръчката Ви ще бъде потвърдена за доставка и изпълнена от служителите на нашата компания.

При плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал, Потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка и едва след като транзакцията на депозита бъде потвърдена се доставят поръчаните стоки и услуги. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки INTECS.BG се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума, чрез кредитна транзакция по картата, с която е направено плащането. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услуги INTECS.BG автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.