Какво представлява реновиран / обновен смартфон, предлаган от intecs.bg ?


Реновираните / обновени смартфони Apple iPhone са употребявани телефони, които са:Това ги отличава от обикновения смартфон втора употреба. Реновираните Apple iPhone са максимално приведени до качеството на чисто нови такива, но на много по-добра цена.


Какво е техническото и козметично състояние на реновираните смартфони ?


Техническото състояние на реновирания смартфон телефон не се различава от това на чисто нов продукт. Те преминават пълни тестове на всеки компонент, като при наличие на такъв, който не отговаря зададените критерии следва подмяна с нов. Най-често това са бутони, Lightning port за зареждане и пренос на данни и батерия.


Какво е състоянието на батериите ?


Батериите преминават тест, който определя степента им на износеност. Ако батерията е под 80% от капацитета си – тя се подменя с чисто нова. Така се гарантира нормалната продължителност на употреба на телефона след раздялата му със зарядното устройство.


Какво е козметичното състояние на реновираните смартфони ?


Повечето потребители се вълнуват именно от козметичното състояние на реновираните смартфони. Вътрешната им „красота“ е гарантирана и защитена от гаранционните условия (до 12м за повечето модели реновирани Apple iPhone смартфони), а от друга страна козметичното им състояние е гарантирано от ясна и лесна системата за оценка на intecs.bg :Клас А+ това е състояние на смартфон, който е почти неразличим от нов, козметични недостатъци не са видни нито на снимки, нито на видеоклип – те биха убегнали дори и на най-набитото око при щателен оглед.

Примерни снимки за Клас А+


Клас А- тук са допустими леки следи от употреба, основно по корпуса на смартфона и в много редки случаи и по дисплея. Всичко това се компенсира от до 10% по-ниската им цена при същата перфектна техническа функционалност и гаранционни условия.

Примерни снимки за Клас А-


За да избегнем разминаване с очакванията Ви, винаги можем да изпратим Реални снимки за конкретния смартфон, който сте си харесали и преди да го изпратим.